Logeren bij Ghislaine

Hoe het allemaal begon…

2015…

Een toen nog “jonge” vrouw, al zeg ik het zelf. Die door omstandigheden in de prachtige Voerstreek belandde. Sint Pieters Voeren om precies te zijn. Gasterij de Commanderie mijn, toen nog, brasserie werd geboren. Het eerste zaadje werd geplant…op een mooie toekomst.

Na een jaar heen en weer pendelen tussen Nederland en België werd Sint Pietersvoeren in 2016 mijn definitieve Thuis.  En precies dat Thuisgevoel wilde ik mijn toekomstige gasten van Lo-Ghis ook laten ervaren.

Kleinschalig werd er een B&B gevormd met 1 kamer…waar ik in uitblonk, gastvrijheid en uiteraard mijn altijd verrassende ontbijten, werden mijn handelsmerk.  Mijn huis  en thuis delen met anderen…dat was wat ik wilde. Ongedwongen en liefdevol…

SintPieter17@Lo-Ghis

Vele ontbijten later in mijn Bed&Breakfast Lo-Ghis, werd het tijd voor uitbreiding. Mijn eigen woning en de daarbij behorende B&B kamer werd omgetoverd tot volledige vakantiewoning. Er kunnen 12 personen in SintPieter17 logeren. De warmte van de oude vakwerkstijl die je direct voelt als je dit vakantieverblijf betreedt, in combinatie met de moderne, doch kleurrijke inrichting, maakt dit gewoon een heel gezellig huis om samen in te vertoeven.

Meer over Vakantiewoning Lo-Ghis Sint Pieter 17

SintPieter18@Lo-Ghis

De populariteit van onze 2 andere vakantiewoningen maakte dat we de kans grepen ook nog een 3de woning, in de Voerstreek, om te toveren tot een pareltje. SintPieter18 was geboren. Het vakantiehuis met het meest mooie uitzicht dat er bestaat, Kasteel de Commanderie en haar bijbehorende forellenvijvers op de achtergrond. .

Na een dagje fietsen of wandelen door Belgisch als Nederlands Limburg.          S’ avonds vertoeven in de hottub, met het avondrood op de achtergrond. Wijntje in de ene hand.. Meer moet vakantie toch niet te zijn.

Meer over Vakantiewoning Sint Pieter 18

Wanneer u een van onze 3 vakantiehuizen wil bezoeken, geef ik een stukje van mezelf prijs en deel ik graag mijn kennis en weetjes over de Voerstreek en omgeving, zowel de hotspots als de plekjes die nog niet zo bekend zijn. Kom dus zeker eens logeren!

Volg ons via @loghis_vakantiewoning!

Bekijk onze InstagramBekijk onze Facebook