Van shoppen in Luik of Maastricht tot actief mountainbiken in de Voerstreek, voor ieder wat wils!

Activiteiten in de omgeving

Mountainbiken of wielrennen

Mountainbiken of wielrennen in de voerstreek? Mijn partner is de perfecte gids om u mee op sleeptouw te nemen naar de plekjes die u als gewone toerist zou overslaan. Dit is zeer zeker een aanrader.

Huur een electrische fiets of mountainbike via Pinckersfietsverhuur.

Bekijk de prijslijst

Paardrijden

Paardrijden in de voerstreek? Dat kan met uw eigen paard bent u ook welkom bij Lo-Ghis. Uw paarden kunnen een kleine km verder gestald worden tegen een kleine vergoeding op een pensionstal. De voerstreek is nog niet zo bekend op ruitergebied wat heel erg jammer is, u kunt hier namelijk prachtige tochten maken. Wanneer het toelaat kan ik u zelf gidsen.

Visvijver en de viskwekerij

Zelf een dagje vissen? De visvijver van de commanderie ligt op loopafstand van Lo-Ghis. Of wanneer u wel liefhebber bent van de vis maar niet van het vangen ervan, dan ligt er tegenover Lo-Ghis ook nog een viskwekerij. Deze zijn beroemd om hun verse forellen (zeer zeker een aanrader om te eten bij Gasterij de Commanderie)

Shoppen!

Een dagje shoppen ( voor de dames onder ons) Aken, Maastricht en Luik liggen op een klein half uurtje van Lo-Ghis. Dus als de mannen zijn fietsen kunnen de dames hun gang gaan.

Touren in een Eendje

Grenzenloos genieten in een Deux Chevaux, Origineel touren door de streek, of misschien wel even lekker romantisch ertussenuit. Boek een tour in een Eendje…bij Ladeuche. (www.ladeuche.nl).Maak het af met een picknickmand van Gasterij de Commanderie.

Brocante in Battice

Liefhebber van brocante ( wij wel) dan is er zondags s’morgens in Battice een brocante in de oude koeienstallen. Ook zijn er in het voorjaar/de zomer en het najaar diverse rommelmarkten te bezoeken, uw gastvrouw kan u hierover informeren.

Streekmarkt in Aubel

Iedere zondagmorgen is er ook een streekmarkt in Aubel een dorpje iets verderop waar de plaatselijke kooplieden hun waar presenteren.

Gasterij de Commanderie

Sluit de dag af met een etentje bij Gasterij de Commanderie dat zich naast Lo-Ghis bevindt. Hier kunt u heerlijk eten voor een leuke prijs. Speciale arrangementen in combinatie met Lo-Ghis zijn mogelijk.

www.commanderie.be

Heeft u verder nog vragen over een van deze activiteiten of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dat kan via +31 (0)6 430 265 70 of info@lo-ghis.be

Neem contact op