Vakantiewoning 12 personen

Vakantiewoning 12 personen

Toen ik de kans kreeg het hele pand te kopen, heb ik eerst 2 jaar B &B Lo-Ghis uitgebaad, ongedwongen, kleinschalig maar met veel liefde... Nu is het tijd om dit groter aan te pakken zodoende is de vakantiewoning voor 12/14 personen ontstaan. met veel liefde ontvang ik u in de prachtige voerstreek, voorzie ik u graag van een hapje, drankje en het nodige advies over de bezienswaardigheden in deze mooie streek.

Reserveren
Reserveren bij Lo-Ghis kan online via mail info@lo-ghis.be. Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust. Andere wensen? Wij doen niet moeilijk! In overleg kan nog altijd iets aangepast worden.

 • Kosten per nacht vanaf € 300,- per nacht*. Bij een langer verblijf dan 4 dagen geldt een langetermijn korting. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
  Voorwaarden Deze woning is beschikbaar voor een verblijf van minimaal 2 nachten (3 dagen).
  Extra personen... Extra persoon is mogelijk! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
  Huisdieren Trouwe viervoeters vinden wij geen probleem. Kosten bedragen hiervoor 15 euro per nacht (voor schoonmaakkosten).
  Reservering Reserveren kan via mail: info@lo-ghis.be.
 • Indeling van de woning Dit vakantiehuis is voorzien van 5 slaapkamers, een woonkamer (met slaapbank), een eethoek, een keuken, twee badkamers en een terras.
  In het huis aanwezig Bedlinnen en handdoeken. 2 flatscreen-tv's met kabelzenders. In de keuken is aanwezig: een fornuis, vaatwasser, combi-oven en kook- en keukengerei.
  Sanitair Badkamer 1: ligbad en een douche. Badkamer 2: douche. Toilet is apart.
  Fietsverhuur Er zijn fietsen naar beschikbaarheid.
 • Rookvrije ruimte Ja
  Inchecken Inchecken vanaf 4 uur, in overleg ander tijdstip mogelijk,
  Uitchecken Uitchecken om 11 uur.
  Parkeergelegenheid Parkeren is mogelijk en gratis.

* Uitgezonderd vakanties en feestdagen, mail voor prijzen en beschikbaarheid. Bij een langer verblijf dan 4 dagen prijs in overleg.

Reserveren kan via mail:
info@lo-ghis.be

Tot snel bij Lo-Ghis!

Sint-Pieterstraat 17
3792 Sint-Pieters-Voeren

Reserveren kan via mail info@lo-ghis.be

Privacy Statement